Vicevi o gadovima

Ovdje vam prepričavam neke zamišljene situacije gdje se ja prema mojoj supruzi ponašam kao pravi gad. Zašto su scenariji zamišljeni? Zato što u stvarnosti nikada ne bih imao hrabrosti da kažem nešto slično mojoj dragoj, na ovako bezobrazan način. Nije da to nikada ne bi zaslužila; naprotiv, u puno situacija bi ovakav oštar nastup bio više nego opravdan, ali... Narode, poslije svih ovih godina braka, nemam hrabrosti da kažem nešto oštro, što bi moglo biti i prikladno s obzirom na njeno ponašanje koje nije uvijek potpuno primjerno. Ja sam jednostavno kukavica i nije me previše strah to javno iznijeti. Objektivno gledajući ovdje dolazim u konflikt sam sa sobom: kukavica koja javno iznosi svoj kukavičluk je u stvari hrabra osoba. Živio ja! Evo najbolji vicevi o gadovima.

Home / Mujo, Haso i Fata / Kratki vicevi / Boduli / Opet vicevi / Policajci / Razni Vicevi / Politički / Linkovi / Fotke / Motke / Najbolji vicevi / Zabavni / Do suza / Gadovi / Vatrogasci

Novinar prilazi osobi koja naoko ima dugi niz godina života iza sebe: duga bijela brada, suha i naborana koža, oči izgubljene u daljini... Novinarka pita može li ga intervjuirati za jedne lokalne novine, i nakon što je dobila dozvolu, postavlja pitanje:
- U čemu je tajna vaše dugovječnosti?
- Žene, zabava, droga, alkohol, kockanje...
- Koliko godina imate?
- 38.

- Prošli petak sam sa suprugom bio u samoposluzi. Htio sam kupiti bocu dobrog vina za 120 kuna, ali ona nije dozvolila. Kada smo došli doma, prazneći vrećicu s kupljenim stvarima, vidio sam da je kupila kremu za lice anti-age, protiv starenja. Pogledao sam je pravo u oči i rekao da bi meni ljepše izgledala nakon one boce vina nego s ovom pomadom. I tako smo se zakačili.

- Prije nekoliko dana sam pitao moju najdražu gdje bi voljela da idemo za njen rođendan. Rekla je da bi išla negdje gdje nikada nije bila. Odveo sam je do kuhinje. I tako smo se zakačili.

- Uvaljen u moju omiljenu i otrcanu fotelju, gledao sam nogometnu utakmicu. Ona je ušla i sjela na kauč. Pitala me je što ima na televizoru? Ja sam joj besramno odgovorio: prašina. I tako smo se zakačili.

- Moja supruga, tjedan dana prije događaja, izrazila je želju za rođendanski dar koji bih joj trebao pokloniti. Nije htjela biti eksplicitna, pa je rekla da hoće nešto crveno što ide od 0 do 100 za 3 sekunde. Za rođendan sam joj poklonio crvenu vagu. I tako smo se zakačili.

- Moja životna družica se je pogledala u zrcalo, okretala se lijevo i desno, pa s leđa, podizala se na prste, ali lice joj je ostajalo namršteno. Rekla mi je da se loše osjeća jer ima podočnjake, bore, a i određeni višak kila. Zatražila je od mene da joj dam jednu pohvalu kako bi se bolje osjećala. Rekao sam da joj je vid još uvijek savršen. I tako smo se zakačili.

- Čudno, ali me je moja supruga pozvala na proslavu godišnjice njene mature. Lijepo sam se uredio i rado je otpratio. Znao sam da će biti nešto za popit, a to mi nije mrsko. Stajao sam uz šank i primijetio jednog gospodina kako prazni čašu za čašom. U deset minuta ih je popio bar 4. Pitao sam suprugu da li zna tko je taj muškarac. Kako ne bih znala – odgovorila mi je. Dugo smo hodali zajedno, a kada smo se ostavili počeo je puno piti, pojasnila mi je situaciju. Ja sam samo primijetio da je nevjerojatno kako dugo čovjek to slavi. I tako smo se zakačili.