Zabavni vicevi

Home / Mujo, Haso i Fata / Kratki vicevi / Boduli / Opet vicevi / Policajci / Razni Vicevi / Politički / Linkovi / Fotke / Motke / Najbolji vicevi / Zabavni / Do suza / Gadovi / Vatrogasci

Nogometni stadion. Malo prije početka utakmice, jedan navijač vidi ispred sebe, par redova niže s lijeva, jedno slobodno mjesto, upravo u centru tribine, dok je njegova sa strane i pogled na gotovo pola igrališta mu je zaklonjen od jednog stupa. Približi se slobodnom mjestu i upita čovjeka koji je sjedio pored:
- Oprostite, da li je slobodna ova sjedalica?
- Eh, to je pretplatno mjesto moje supruge. Na žalost ona je umrla, pa se možete slobodno smjestiti.
- Hvala najljepše. Budući da je ovo pretplaćeno mjesto, kako to da niste pozvali nekog prijatelja ili rođaka na utakmicu?
- Možda ću to napraviti sljedeću nedjelje. Znate, danas su svi na pogrebu moje žene.

Gospođa srednjih godina uđe u taksi, da vozaču odredište i uz to mu kaže:
- Molim vas da budete oprezni; ja sam majka devetero djece.
- I ja bih trebao biti oprezan?

Dragi prijatelju, pišem ti ovaj e-mail jer mi treba savjet u vezi jedne vrlo čudne stvari koja mi se dogodila jučer. Kao što to dobro znaš, budući da ćeš mi biti kum, uskoro, za malo više od mjesec dana se trebam oženiti. Tako sam jučer skočio do kuće gdje živi moja zaručnica da s njenom majkom raspravim o našoj listi poklona koju smo stavili online, na Internet. U jednom trenutku smo shvatili da je previše stvari na listi i da bi bilo bolje na miru je pregledati i eliminirati neke poklone, koji bi nam u stvari i bili nekorisni. Sjeo sam za stol pored moje buduće punice i počeli smo diskutirati stavku po stavku liste. Imali smo prilično slične poglede na problem, pa smo uspjeli brzo završiti posao na obostrano zadovoljstvo. Nakon toga me je upitala da li bih nešto popio i na stolu su se našle dvije čaše odličnog kutjevačkog bijelog vina. Sjedili smo uz ostakljenu stijenu prema terasi i uživali u kasno proljetnom suncu koje je lijepo grijalo. Pričali smo pretežno o mom budućem vjenčanju s njenom kćerkom, ali i o drugim stvarima. Nakon što je ispraznila čašu vina rekla je da će si usuti još jednu, jer joj jako prija nešto hladno po ovoj vrućini i pitala je i mene da li bih ponovio, što sam ja normalno objeručke prihvatio.

U jednom trenutku je razgovor zastao i ona me je gledala sa svojim prodornim pogledom. Rekla mi je kako ću ja za par tjedana biti oženjen muškarac i s obiteljskim obavezama. Zatim je nastavila i u jednom trenutku, uz duboki uzdah rekla da mi mora priznati da sam joj se oduvijek jako dopadao i da mašta o tome da vodi ljubav sa mnom, bar jedan puta prije nego se oženim. Poznaješ njenu majku i znaš da je vrlo privlačna žena. Uz to sam bio primijetio da je otkopčala jedno dugme od bluze kada se vratila iz kuhinje s drugom čašom vina. Dok me je izazovno gledala, otkopčala je još dva dugmeta na bluze pokazujući mi dobar dio svojih njedara. U trenutku sam odlučio što trebam napraviti, digao sam se i bez riječi, u punoj brzini izašao iz kuće.

Tek što sam zakrenuo iza kut zgrade, idući u smjeru mog auta, ispred mene se našao moj budući punac, naslonjen na moj automobil, s velikim osmjehom na licu. Pružio mi je ruku i gledao me direktno u oči imajući i dalje veliki osmjeh na licu. Iza mene sam osjetio prisustvo još jedne osobe; okrenuvši se, vidio sam da je tu i moja buduća punica koja me je pratila nakon mog izlaska iz stana. I ona je imala vrlo zadovoljan izraz lica. Rekla mi je da su me stavili na probu, u iskušenje da vide da li sam dostojan njihove kćerke. Izuzetno su zadovoljni što sam odolio napasti jer to dokazuje da sam iskrena i čestita osoba, a to je upravo ono što oni žele za svoju kćerku.

Krunoslave, sada sam u nedoumici i zato ti se obraćam za savjet. Da li trebam reći mojoj zaručnici da sam izašao van da bih otišao do auta i od tamo uzeo prezervative koje uvijek držim u kutiji za prvu pomoć?

Doktor, nakon što je detaljno pregledao pacijenta i proučio sve njegove laboratorijske nalaze, izjavljuje:
- Moram biti iskren da mi nije jasno što vam je. Po meni je za sve kriv alkohol.
- U tom slučaju, navratit ću kada budete trijezni.

Jučer uvečer smo trebali izaći na večeru u jedan restoran na glasu, ja i moja supruga. Rezervirali smo za osam i pol, a ura je već pokazivala devet manje petnaest. Restoran je bio iza kuta, ali smo već kasnili. Moja supruga se je neprestano gledala u ogledalu spavaće sobe.
- Dragi, čini mi se da sam počela stariti. Vidim nove bore oko očiju. Ne znam da li je kriva ova rasvjeta, ali mi izgleda i da sam se udebljala. Ma pogledaj samo grudi: nekako su se objesile, a isto se događa i s mojom stražnjicom. Nije više onako čvrsta kao nekada. Tako se loše osjećam. Daj ljubavi, reci mi nešto pozitivno da mi podigneš moral.
- Najdraža, trebaš biti sretna i zadovoljna što ti je vid još uvijek odličan.

Jedan gospođa srednjih godina uđe u ordinaciju kod doktora u pratnji mlade i vrlo zgodne kćerke. Doktor se obraća kćerki:
- Gospođice, svucite se.
- Doktore – gospođa će – u stvari sam ja bolesna, ne moja kćerka koja me je samo dopratila.
- Oprostite na ovoj grešci gospođo. Isplazite jezik.

Dva jastreba promatraju lansiranju jedne rakete s obližnjeg drveta. Jedan od njih s divljenjem izgovara:
- Ovako nešto nisam nikada vidio. Ma pogledaj samo kako je ta stvar brza.
- I ti bi bio tako brz da ti je rep u plamenu.